Zásady ochrany soukromí

K tomu, abychom vaši objednávku doručili přímo vám, případně s vámi mohli komunikovat, potřebujeme znát některé údaje (jméno, adresa, telefon, e-mail). Pokud jste firma a požadujete na zakoupené zboží fakturu, potřebujeme znát ještě doplňující údaje (název firmy, IČ, DIČ, číslo účtu). Tím, že nám prostřednictvím e-shopu poskytnete jakékoliv osobní údaje, vyjadřujete pochopení a jednoznačný souhlas se shromažďováním, používáním a přenosem těchto osobních údajů.
 
Tyto údaje ukládáme do databáze, takže při dalším nákupu již nemusíte vyplňovat celý registrační formulář znovu - stačí, když zadáte vaše přístupové jméno a heslo. Vaše data považujeme za přísně důvěrná a neposkytujeme je žádné třetí straně. Výjimkou je pouze kurýrní služba, která s každou zásilkou dostává doručovací adresu a telefonní číslo. V případě, že budete chtít opravit nebo vyřadit svá data z naší databáze, kontaktujte nás telefonem na číslo +420 608 456 145, mailem na adresi info@janaminarikova.cz nebo formulářem.
 
Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, subjekt má právo k jejich přístupu a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Své údaje můžete upravit v části Váš účet. Prodávající se zavazuje k ochraně uvedených osobních dat poskytnutých kupujícím. Uvedené údaje budou sloužit pouze pro potřebu prodejce a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
 
Pro práci s osobními daty splňujeme zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, který zásadně ovlivnil práva a povinnosti těch, jimž osobní údaje patří, i těch, kteří s nimi pracují. Jsme registrováni u Úřadu na ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00042872.
 

Při plánování online inzerce využíváme služby remarketingu pro zobrazení nabídek našeho zboží těm uživatelům, kteří v minulosti projevili zájem o naše produkty, případně mají zájem o módu obecně. Pro zobrazení našich reklam na různých serverech využíváme služeb společností Gogole a Facebook. Společnost Google využívá soubory cookie k zobrazování reklam na základě předchozích návštěv uživatele na webu JanaMinarikova.cz.

Od používání souborů cookie společností Google se můžete odhlásit na stránce Nastavení reklam společnosti Google. Další možností odhlášení od příjmu souborů cookie dodavatelů třetích stran je odhlašovací stránka organizace Network Advertising Initiative (NAI).


Nedávno prohlédnuté

Žádné modely

Menu